EBI Capital: De specialist in Evidence Based Indexbeleggen

EBI Capital betekent vermogensbeheer met Nobelprijswinnaars aan jouw zijde

EBI onderscheidt zich van grootbanken en andere vermogensbeheerders omdat onze beleggingsfilosofie volledig is gebaseerd op onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek. Vergelijk het met een bezoek aan een medisch specialist. Net zoals je vertrouwt op ‘evidence-based medicine’ voor je gezondheid, vertrouw je bij ons op eenzelfde solide basis voor je beleggingen. In tegenstelling tot ziekenhuizen, waar behandelingen overal min of meer gelijk zijn, functioneert de beleggingsindustrie helaas anders. Waar je ook binnenstapt, je krijgt de ‘unieke’ beleggingsfilosofie van die instelling voorgeschreven.

Wij streven ernaar jou de meest optimale beleggingservaring te bieden. Daarom is onze beleggingsfilosofie gebaseerd op onafhankelijke onderzoeken van Nobelprijswinnaars en andere vooraanstaande academici. Dit noemen wij ‘Evidence Based Indexbeleggen‘. Welkom bij EBI Capital.

T

Een persoonlijk beleggingsplan met duidelijk haalbare doelstellingen.

Je belegt met een specifiek financieel doel voor ogen. Of het nu gaat om het aanvullen van je pensioen, het aflossen van je hypotheek of het behouden van de koopkracht van jouw vermogen. Bij ons krijg je een op maat gemaakt beleggingsplan dat jouw financiële wensen in kaart brengt en de haalbaarheid ervan analyseert. Dit inzicht biedt je niet alleen rust, maar ook het vertrouwen dat jouw doelen binnen handbereik liggen.

Toegang tot institutionele indexfondsen

Bij EBI bieden we toegang tot institutionele indexfondsen. In vergelijking met conventionele indexfondsen en ETF’s zorgen deze fondsen voor een nog betere spreiding tegen lagere kosten. Bij EBI beleg je in meer dan 13.000 verschillende beursgenoteerde ondernemingen. We implementeren de meest moderne wetenschappelijke inzichten en bieden optimale blootstelling aan de risicofactoren die verantwoordelijk zijn voor het rendement van een beleggingsportefeuille.

k

Perfect ontworpen modelportefeuilles

Bij EBI zijn al onze modelportefeuilles gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Dit betekent dat je per eenheid risico het maximale rendement behaalt. Voor jou vertaalt dit zich naar de beste kans om jouw beleggingsdoelstellingen te realiseren.

Beleggen met Nobelprijswinnaars aan je zijde

In de beleggingscommissie van de door EBI gebruikte fondsenhuizen zitten meerdere Nobelprijswinnaars. Dit is voor jou de garantie dat de meest moderne wetenschappelijke inzichten verwerkt zijn in jouw beleggingsportefeuille. Vermogensbeheer van EBI is dus beleggen met Nobelprijswinnaars aan jouw zijde!