Persoonlijke aandacht voor jouw financiële toekomst met hulp van Nobelprijswinnaars

Daarom EBI Capital

EBI Capital betekent vermogensbeheer met Nobelprijswinnaars aan jouw zijde

EBI onderscheidt zich van grootbanken en andere vermogensbeheerders omdat onze beleggingsfilosofie volledig is gebaseerd op onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek. Vergelijk het met een bezoek aan een medisch specialist. Dan vertrouw je voor jouw gezondheid erop dat de basis van de behandeling ‘evidence-based medicine’ is. En dat de behandeling bij elk ziekenhuis gelijk zal zijn. De beleggingsindustrie werkt helaas anders. Afhankelijk waar je naar binnen stapt, je zal de ‘unieke’ beleggingsfilosofie van die instelling voorgeschreven krijgen. 

Wij willen jou de best mogelijke beleggingservaring bieden. Daarom is onze beleggingsfilosofie gebaseerd op onafhankelijke onderzoeken van Nobelprijswinnaars en andere toonaangevende academici. Wij noemen dit ‘evidence-based investing. Welkom bij EBI Capital.

T

Een persoonlijk beleggingsplan met duidelijk haalbare doelstellingen

Je belegt omdat je een belangrijke financiële doelstelling hebt. Een aanvulling op je pensioen, aflossing hypotheek of behoud van koopkracht van jouw vermogen.

Wij schrijven voor jou een persoonlijk beleggingsplan waarin we je inzicht geven in de haalbaarheid van jouw financiële wensen. Dat inzicht geeft jou rust en vertrouwen.


Toegang tot institutionele beleggingsfondsen

Bij EBI heb je toegang tot institutionele asset-class beleggingsfondsen. In vergelijking met indexfondsen en ETF’s levert je dit een nog betere spreiding op met lagere kosten. Bij EBI beleg je in meer dan 13.000 verschillende beursgenoteerde ondernemingen, worden de meest moderne wetenschappelijke inzichten geïmplementeerd en heb je optimale blootstelling aan die risicofactoren die verantwoordelijk zijn voor het rendement van een beleggingsportefeuille. 

k

Perfect ontworpen modelportefeuilles

EBI heeft alle wetenschappelijke inzichten vertaald in haar modelportefeuilles. Je krijgt per eenheid risico het maximale rendement.

Voor jou betekent dit de best mogelijke kans op het realiseren van jouw beleggingsdoelstellingen. 


Beleggen met Nobelprijswinnaars aan je zijde

In de beleggingscommissie van de door EBI gebruikte fondsenhuizen zitten meerdere Nobelprijswinnaars. Dit is voor jou de garantie dat de meest moderne wetenschappelijke inzichten verwerkt zijn in jouw beleggingsportefeuille. Vermogensbeheer van EBI is dus beleggen met Nobelprijswinnaars aan jouw zijde!