sjoerd@ebicapital.nl

+31 23 204 42 46

https://www.linkedin.com/in/sjoerd-bal-80a4491a/

Sjoerd Bal

Na mijn studie Bank en Verzekeringswezen ben ik ruim 16 jaar werkzaam geweest bij een grote Nederlandse bank als beleggingsspecialist. In die periode heb ik veel geleerd en ging ik opzoek naar het onderscheidende in de beleggingswereld. In 2013 heb ik na onderzoek en een zoektocht een bewuste overstap gemaakt naar een beleggingsonderneming dat de wetenschap als basis heeft voor haar filosofie en de inrichting van de portefeuilles. Ik heb mijn plek gevonden bij EBI.

Naast mijn passie voor beleggen, heb ik een brede interesse; zoals de natuur, sterrenkunde, WO II, watersport, snowboarden, spiritualiteit, filosofie en psychologie. Mijn familie is het waardevolste bezit en ik breng dan ook graag veel tijd met hen door. Graag kook ik voor mijn gezin en vrienden. Deze extra kilo’s verdienen hun aandacht, waardoor ik geregeld te vinden ben in de sportschool.

Ook wandel ik graag met mijn Labrador Whoopie in het bos of op het strand. Stil staan of niets doen brengt mij direct weer in beweging. Zo overweeg ik komend jaar een studie docent bedrijfseconomie en algemene economie te starten, dit om straks naast mijn werk kennis over te dragen aan de nieuwe generatie op scholen. Voor mij de ideale mix.

Verdient uw op een na waardevolste bezit, uw vermogen, de juiste aandacht? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.