paul@ebicapital.nl

+31 172 79 61 15

Paul Lagerweij

In het verleden heb ik o.a. ruim 12 jaar met plezier bij een grootbank gewerkt als commercieel binnendienst medewerker op o.a. de afdelingen Beleggingsadvies en Financieel Advies. Maar omdat ik toen geleidelijk aan steeds meer een andere interesse kreeg dan werken in de bankwereld, heb ik uiteindelijk een carrièreswitch gemaakt.

Ik wilde graag mensen ergens in ondersteunen en helpen en ben daarom in 1999 overgestapt naar de Zorg, waar ik vanaf dan ben gaan werken met mensen met een verstandelijke beperking. Dat werk doe ik nog steeds maar sinds 2013 in een andere verdeling dan toen. Want in 2005 was Jan zijn eigen eenmansbedrijf begonnen in beleggingsadvies en dat is vanaf die tijd geleidelijk aan blijven groeien. Omdat hij het uiteindelijk steeds drukker kreeg, vroeg Jan in 2013 aan mij of ik voor 1 dag bij hem kon komen werken om hem met name te ondersteunen in een aantal administratieve en controle taken. En zo is het begonnen en is die ene dag inmiddels uitgebreid naar 3 en werk ik op de dagen die mij uitkomen, ook nog steeds in de zorg. Een erg leuke combi die mij veel voldoening en vrijheid geeft.

In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en ga geregeld snookeren met vrienden. En sport kijken op TV blijft toch ook erg leuk, zeker als het om voetbal gaat. En omdat ik vrijwilligerswerk ook belangrijk en leuk vind om te doen, ben ik sinds 2013 schuldhulpmaatje bij een vrijwilligersorganisatie. Daarbij begeleid ik, alleen of samen met een ander maatje, mensen die in financiële problemen zijn geraakt en daarbij het (financiële) overzicht hebben verloren. En ook dit geeft weer veel voldoening: het er kunnen zijn voor een ander omdat het hem of haar niet lukt om er zelf uit te komen.