mischa@ebicapital.nl

+31 6 31 63 46 20

https://www.linkedin.com/in/mischa-hart-nibbrig-66289b137/

Mischa Hart Nibbrig

Ik ben geboren en getogen in de stad Aix-en-Provence in Frankrijk, in de regio bekend om haar lavendel, olijven en roséwijn. Thuis spraken we Nederlands en op school Frans. Ik ben dan ook vloeiend tweetalig. Na een korte stop in Antwerpen waarbij ik op de Europese School mijn einddiploma behaalde, vertrok ik naar Amsterdam. Klaar voor het studentenavontuur.

Inmiddels woon en werk ik nu 10 jaar in Amsterdam. In 2016 behaalde ik de Bachelor Economie & Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam, en kreeg ik ook de kans om een halfjaar aan de toonaangevende Nanyang Technological University in Singapore te studeren.

Tussen bachelor en master, heb ik altijd studie met werkzaamheden gecombineerd. Zodoende kreeg ik o.a. de kans om populaire muziekartiesten uit Europa en Amerika te boeken voor diverse festivals en concerten. Dit was mijn eerste aanraking met het ondernemen.

In 2021 ben ik afgestudeerd aan de Vrije Universiteit met een MSc. Master in Finance. Asset Pricing was één van mijn favoriete vakken waarbij het waarderen van aandelen en obligaties op wetenschappelijke wijze van hoog belang is om portefeuilles nauwkeurig te kunnen beoordelen, en geïnformeerde investeringsbeslissingen te nemen. Mijn afstudeerscriptie richtte zich op de voor/nadelen van het investeren in de Private-Equity markt in vergelijking met de Publieke Markt, in tijden van crisis.

Ook heb ik de laatste 2 jaar ervaring mogen opdoen bij een vooraanstaande lobbyisten kantoor met nadruk op financieringsvraagstukken. In mijn vrije tijd breng ik graag vrienden bij elkaar, reis ik graag rond de wereld, of kunt u mij vinden in de Thai boxing trainingsschool.